Uncategorized

Attachment & ego må slippes for at nå næste niveau ♾️

Klik ind og se videoen 🙂

Du kender nok ordet “attachment” når vi taler manifestation.
Og du har muligvis hørt at jo mere attached du er jo mindre mulighed har du for at manifestere.

Hvis du vil høre den korte og lette version skal du blot lytte og se videoen
Attachment & ego må slippes for at nå næste niveau ♾️
som jeg indspillede sent i går og som sætter spot on ord på det.

Og ellers læs med videre først for dig der elsker psykologisk forståelse, thi der ligger en masse guld og visdom i nedenstående skriv.

Årsagen til dette, altså at du ikke mestrer at manifestere så snart du har en attachment, er at du med egoet holder fast på et ønske om et bestemt udkom eller resultat, da du higer efter dette for at det skal give dig noget bestemt fx for at fylde et tomrum op af manglende værdifølelse eller manglende kærlighed.

I det psykologiske arbejde på mine uddannelseshold kalder jeg dette for egoets negative tilknytning.

Når vi ihærdigt holder fast i noget – fx en partner, en bestemt rolle vi tager på os fx den søde pige eller en titel i forsøget på at fylde tomrummet af, så stagnerer vi i vort liv og chi, vores livsenergi forlader os.

I forsøget på at holde fast på dette for at bibevares en illusion om at være noget værd, at være elskelig eller endelig at være god nok – og som er individuelt hvilken ego illusion vi forbinder med dette fx at kunne bygge  ny stor dyr villa i det rigtige kvarter, købe den nye Porsche, båden, tasken (you name it) skaber vi distance til det vi i sandhed har brug for og det vi føler os kaldet til fra sjælen og vi dør langsomt indeni.

Vi mærker utilfredshed, længsel, stagnation – Og til slut er vi ikke i stand til at flytte os i livet fordi vi krampagtigt holder fast i illusion om at titlen, huset, økonomien mv. giver os en status vi med egoet forvelsker med sand værdifølelse og forsøger at fylde det tomme hul op med denne illusion.

Hvis vi en dag oplever en fyring, mister vores partner eller hvad vi hver i sær har bygget den falske illusion op på – altså egoets negative tilknytning – ja så rammer verden os og vores traumer indhenter os og lægger os ned i fx stress ellerdepression i de dybere tilfælde.

Erkendelse af at vi jagter en illusion – ja selv der hvor vi måskemangler penge til regninger og føler angst, stress, mindreværd – er en falsk illusion om ikke at tro på vi kan lykkedes, at vi ikke er støttede og som fastholder os i den lave vibration og fastholder os i egoets behov for den negative tilknytning.

I erkendelsen om den falske beskyttelse eller behov for at tilkøbe værdifølelse kan vi slippe egoets negative tilknytning til et bestem mønster, en bestemt rolle eller en ydre tilknytning.

I denne erkendelse slipper du dig selv fri og her connecter du med sjæl og livsenergien CHI igen.

Skynd dig at se videoen – det vil helt sikkert give dig en let forståelse af emnet.

Med kærlighed,
Emilie Sommerhall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *