Handelsbetingelser

Kære Kunde og kommende Kunde!  

Det er vigtigt for os, Emilie Sommerhall & Team, at du er tilfreds med din investering. Og det er vigtigt for os at du får fuld udbytte af det. Derfor er det også vigtigt for os, at du er bekendt med vores handelsbetingelser som er som følgende:  

1:1  

Ved 1:1 samtaler skal betaling forefinde inden samtalens begyndelse eller efter aftalte.  

Er det under uventede omstændigheder ikke muligt for dig eller for Emilie Sommerhall at afholde samtalen på det aftalte tidspunkt, skal du senest 24 timer før samtalens start aflyse pr. mail til info@emiliesommerhall.dk.

Ny samtale skal bookes inden for de næstekommende 5 hverdage, såfremt at Emilie Sommerhall har ledige tider.  

Ved Emilie Sommerhall brug for at aflyse, sker det til den mail, som du har angivet eller som du har korrespondere med Emilie Sommerhall på, og ny aftale sker i samråd med dig. Emilie Sommerhall kan aflyse i op til 5 timer før afvikling og tilbyde ny tid.  

Aflyser du efter 24 timer til samtalen afvikles anses samtalen som afholdt og fulde beløb skal betales uden mulighed for at tilbydes en ny tid for samtalen, da tiden er booket og derfor ikke kan bookes af andre.  

Kurser og Uddannelser  

Ved tilmelding til kurser eller uddannelser og andre produkter hos Emilie Sommerhall er der ikke mulighed for at få refunderet evt. betalt beløb eller stoppe en aftale om fremtidige ratebetalinger, da din plads på kurset eller uddannelsen samt ved andre produkter udgør en plads og kan ikke erstattes af en anden.  

Hvis der er under 5 tilmeldte til en uddannelse eller kursus 30 dage inden start har Emilie Sommerhall retten til at udsætte uddannelsen eller kursets startdato med op til 6 måneder fra den først angivende startdato. Ved dette er det ikke muligt at få din plads refunderet eller stoppe en evt. aftale om fremtidige ratebetalinger. 

Som service tilbyderEmilie Sommerhall at du gratis kan deltage på andre events hos Emilie Sommerhall i op til den nye startdato. Dog kun at Emilie Sommerhall ikke har ekstra omkostninger ved dette som bl.a. kost, logi, billet-éntre mv. Dette har du brugerbetaling ved under din gratis deltagelse på selve eventet.  

Undervejs i et kursus og på en uddannelse holder Emilie Sommerhall sig rettigheden til at ændre på selve produktpakken, indholdet, strukturen mv. Dette gør at Emilie Sommerhall har mulighed for at forbedre efter sine egne vurderinger, hvad der vil være det bedste fo den enkelte deltager samt for holdet og derved kunne give dig en bedre service og et bedre produkt. Ændringer skal varsles 10 dage før uanset hvad ændringen måtte indebære.  

Deltagelse  

Ved kurser og på uddannelsen er det helt op til dig at kunne deltage. Ved certificeringer holder Emilie Sommerhall sig rettigheden til ikke at udstede kursus og/eller uddannelsesbeviser og/eller diplomer, såfremt at der vurderes at der har været for meget fravær, at indholdet på kurset eller uddannelsen vurderes til ikke at være forstået i den grad, som det forventes for at blive certificeret, eller at der er tale om overtrædelse af etiske værdier mv. 

Dette sker i samråd med kursisten og sikrer, at der er mulighed for at komme frem til en løsning, med henblik på mulighed for en certificering. I enkelte tilfælde, hvor hele moduler skal gennemføres igen, kan der tillægges en ekstra betaling.  

Ved deltagelse uanset type – købte eller ved gratis deltagelse – samtykker du ved deltagelse og uden skriftligt samtykke at Emilie Sommerhall & Team må tage billeder, video’er og lign.og publicere disse som ønsket af Emilie Sommerhall & Team. 

Ønsker du ikke dette skal du inden arrangementets start henvende dig mundtligt eller skriftligt med ønsket om ikke at være på billeder og/eller video’er.  

Kundeoplysninger  

Når du investerer i en services og/eller et produkt hos Emilie Sommerhall, er du ansvarlig for at de oplysninger, du har givet os ved købet er korrekte. 

Dette indebærer navn, e-mail, adresse, telefon nr. bankoplysninger mv. Og at du ved ændringer her af videregiver de oplysninger til os.  

Du har samtidig fulde ansvar for at tjekke din mail og for at tjekke evt. spamfiltre mv. i forbindelse med dit køb af services og produkter og gennem hele perioden, hvor du er aktiv kunde hos os. Dvs. du deltager på kursus, uddannelse eller andre services og produkter hos os.  

Betaling  

Du er som kunde ansvarlig for at den aftalte betaling sker til tiden og med aftalte sum. 

Hvis du har brug for ændringer heri, beder vi dig tage kontakt til os. I mange tilfælde er der mulighed for at ændre på en betalingsaftale i forhold til aftalte tid, dog ikke pris. 

I tilfælde af at du ikke kan overholde din betalingsaftale uanset grund, herunder også at du ikke har oplyst ændringer i dine kontakt- og bankoplysninger til os, og ikke har taget kontakt til os før den aftalte tid til betaling var forfalden, tillægges rykkergebyr og renter jvf. rentelovens § 9b, stk. 1, jf. stk. 2. 

Hvis betaling udebliver efter den almene rykkerprocedure sendes sagen af vores revisor videre til inddrivelse.  

GDPR  

Vi overholder alle kravene i den nye vedtægt af Generel Data Protection Regulation, der er skabt for at sikre at dine data beskyttes hos de leverandører, du handler hos.  

Du kan når som helst anmode om at se dine dato hos os, som oftest er navn, e-mail og adresse.  

Vi passer godt på dine data og har aftaler med vores leverandører, at de også overholder kravene i GDPR.  

Vi takker for at du er kunde eller kommende kunde hos os og ønsker dig de bedste oplevelser med vores services og produkter.  

Med kærlighed, 

Emilie Sommerhall og Team