Lær at elske dig selv

Lær at elske dig selv ubetinget og lær ubetinget værdi-følelse for dig selv

På kurset lærer du at mestre ubetinget kærlighed til dig selv, at hvile i din værdi og stå ved dig og dine værdier.

Kurset er stykket sammen så du arbejder med både krop, sind & psyke og dette gør at du kommer i mål med at elske dig selv, da du gradvist ændrer lidt på flere områder i dit liv og dermed oplever en fyldestgørende og varig forandring.

På kurset lærer du at acceptere og rumme hele dig, at bruge din kost til at opbygge frem for nedbryde, at komme i kropskontakt og lære at lytte og handle på dét du mærker, at mærke behov frem for lyst og dække dine behov i stedet for at overhøre dig, at lære at mærke og sætte grænser og meget mere, så du opbygger dig hele vejen rundt og lærer at mærke og anerkende dig og stå stærkt i den du er, så du genskaber kærligheden, værdifølelsen og fundamentet i dig!

Praksis – Sådan foregår kurset

Kurset indeholder 6 moduler.

Så snart modtager du velkomstmail med link til alle moduler, så du kan lytte ti dit eget tempo og mærke ind i undervisningen og lytte til meditationerne og øvelserne som det passer dig.

Kurset kan lyttes til i undervisningsforummet og downloades så du har det til dit evige eje.

De 6 moduler er

♡ MODUL 1
Accept & Ansvar

♡ MODUL 2
Kost som opbygger

♡ MODUL 3
Lev ud fra kroppen

♡ MODUL 4
Mindset & Psyke

♡ MODUL 5
Grænser & dit space

♡ MODUL 6
Dit pejlemærke for dig

♡ MODUL BONUS
Sådan skaber du flow i dit liv

SNUS TIL KURSET?
Ønsker du lige at snuse til kurset er du velkommen til se Modul 1 gratis – Klik her

BONUS på dette hold med værdi for over 5.000kr.

For at støtte din process mest berigende har du mulighed for at blive tilknyttet en lukket aktiv gruppe på Facebook, hvor du til og med 23. august har mulighed for at modtage sparring i den lukkede gruppe samt deltage på den løbende ekstra undervisning i gruppen samt deltage på de løbende Live Call’s, som afholdes ca. hver anden uge.

På Live Call’sne kan du komme på med video eller kun med lyd efter ønske og dele en udfordring eller et spørgsmål du ønsker hjælp til og modtage personlig terapeutisk sparring og mentoring.
Du vil opleve at du bliver guidet til at forstå dit tema og går fra Live Call’et med dybere selvindsigt samt forståelse for, hvad du kan gøre anderledes for at løfte dit liv til en mere berigende oplevelse og opnå dét du drømmer om.

Første Live Call ligger allerede i den kommende uge, så skynd dig at komme med mens prisen er exceptionel og du har mulighed for at være med på Live Call fra starten.

BONUS Live dag

Ud over Live gruppen på Facebook, løbende ekstra undervisning + løbende Live call’s som bonus har du mulighed for at deltage gratis på Live dag i København i slutningen af august.
Dato for Live dag samt lokation gives i begyndelsen af august måned.
Værdi for Live dag er 1.595kr.

Tilmelding

Exceptionel pris 95 kr. inkl. moms.
(Symbolsk pris til alle nye hos os)

Normalpris for kurset 2.995kr.
(Uden BONUS gruppe på Facebook m. Live Call’s og sparring samt BONUS Live dag og som du har mulighed for at deltage på med dette hold og har værdi for langt over 5.000kr.)

Tilmeld dig kurset her


Når du har tilmeldt dig sender vores team dig en personlig mail inden for et par timer med link det samlede kursus samt link til BONUS live gruppen på Facebook.

Vi glæder os til at se dig,
Emilie Sommerhall & Team

Q & A til kurset

“Er det korrekt at der er gratis livedag med på kurset eller koster dagen noget ved siden af og hvad kommer livedagen til at handle om”
– Ja det er helt korrekt at jeg i slutningen af august måned holder en Live Dag, hvor alle tilmeldte på kurset er inviteret med gratis. 

– På Live Dagen kommer vi til at arbejde med forskellige kropsøvelser for at åbne op for hjerteenergien, at mærke din kali energi / din sandhed, vi kommer til at gennemgå forskellige guidede meditationer og helingsøvelser i at slippe gamle lag af traumer og blokeringer, så vi kan træde autentiske ud som den vi er.
Og så får du undervisning i at lukke rigdom ind fra et naturligt sted i kærlighed til dig.

“Hvad er et live call og hvordan foregår det”
– Ét af mine berigende værktøjer er Live Call’s, som jeg i de sidste 12 år har afholdt på alle uddannelseshold og kurser, der ikke har bestået af Live eller online Live undervisning.

– De afholdes på seperat software, hvor du logger på fra din pc eller mobile og kan tale direkte med mig.

Live Call’sne giver mulighed for at modtage min unikke guidning på ét tema eller udfordring som du oplever.
Jeg bruger min evne til at fornemme den vibration du taler fra samt min psykologiske og holistiske faglighed til at lytte til de ord du bruger for at kunne guide dig til, hvad dit tema handler om, så jeg kan hjælpe dig med at skabe forståelse for den fastlåsning du oplever, så du kan begynde at gøre anderledes og mere berigende i dit liv.

At hjælpe menensker på denne måde er ét af mine stærkeste værktøjer og evne og som beriger mig meget, da jeg kan bruge mig selv fuldt ud som underviser og vejviser.

“Er det korrekt at det er 3 måneders hjælp jeg får på kurset”
– Ja det er rigtigt. 
Som BONUS giver jeg helt indtil 23. august 2024 alt den hjælp og sparring, der er brug for i den lukkede gruppe på Facebook.

Herud over er der løbende mulighed for hjælp på Live Call’s samt at modtage undervisning og connecte med mig på bonus Live Dagen i slutningen af august.