Vibrationsuddannelsen

Et tilfredsstillende, lykkeligt liv med oplevelse af rigdom, kærlighed, flow og udfoldelsen af dine drømme ligger i mestringen af at lytte og handle på din sandhed.

Når du åbner op for at mærke, lytte og handle på dig så åbner du op for et univers med fuld støtte, guidning og tillid, så du naturligt skaber dét liv du virkelig elsker.

Dette er en proces som handler om at slippe blokeringer fra at mærke og være dig, at lære dig selv at kende og begynde at være der for dig.

Processen opbygger dit indre fundament med en solid værdi-følelse, et indre fundament af skyhøj vibration af ubetinget sand kærlighed, en hvilen i fred og tillid og en mestring af at stå stærkt og selvsikkert i dig.

Når du hviler i dig vil du opdage at det er nemt at lytte til og vælge dig til og du vil åbne dig for din storhed og guddommelighed som får dig i mål med udfoldelsen af en hverdag og et liv som du har skræddersyet for dig.

Ét liv som virkelig giver dig en dyb følelse af glæde og lykke og udfoldelsen af den du i sandhed er i din storhed.

Uddannelsens Undervisning


Vibrationsuddannelsen er rejsen hjem i dig gennem holistisk, spirituel, psykologisk og numerologisk undervisning for at lære at hele dine blokeringer og finde hjem i den du i sandhed er og folde dine vinger ud og tage lederskab for at skabe den ydre verden præcis som du drømmer om!

Den ydre verden er en direkte udfoldelse af din indre verden og derfor er fokus’et på Vibrationsuddannelsen at mestre den indre verden og ud fra en indre skyhøj vibration at mestre at skabe den ydre verden gennem vibrations- og energiarbejde.

Undervisningen på Vibrationsuddannelsen består af holistiske undervisning som er sammensat for at skabe et dybdetransformerende og varigt energiskifte for dig.

Undervisningen består af

✶ Holistiske teorier og metoder

✶ Holistisk psykologi og helingsarbejde

✶ Forståelse gennem Numerologien (læren om vibration gennem tal)

✶ Spirituel/Universel connection, guidning og udfoldelse

✶ Vibrationsarbejde

✶ Manifestationsarbejde

✶ Dit Virke som selvstændig Vibrational Mentor™


Specifikke metoder du lærer at mestre under uddannelsen er bl.a.

★ Psykologisk selvindsigt til forløsning af tematikker du har med dig i kraft af din opvækst så du bearbejder og møder dig selv i kærlighed og skaber et kærligt fundament i dig

★ Projektionsarbejde – alt er et direkte spejl af dig

★ SoulGuidens™ hvor du lærer at guides og leve fra din guddommelighed og passionen til at skabe dét liv du længes efter fra

★ Vibrational Leap™ hvor du lærer at tappe ind i den vibration du ønsker at skabe ud fra og gennem SoulGuidens™ guides du ind i din Vibrational Leap™ af skyhøj Vibration til udfoldelse af dine højeste drømme

★ Numerologisk tolkning af din fødselsdato og dine navne til at skabe en dyb selvindsigt om bl.a. dit unikke livskald, dine ressourcer og udfordringer, dine superkræfter og hvordan du skruer op for harmoni og møder dig selv så du åbner dit potentiale og gaver

★ Hormonanalyse og forståelse af din kropstype så du lærer at møde dig selv gennem kærlig accept og forståelse af den du er og dét du drives af, så du kan guide dig selv i enhver udfordring og møde dig selv med kærlighed og løfte dig til mental, fysisk og psykisk harmoni igen

★ Klarsyn/Klarfølelse/Klarhørelse hvor du lærer at lukke op for dine evner og benytte dem til at fornemme dine egne tematikker, få svar på egne spørgsmål gennem dine klar-evner og skabe en heling af disse temaer ved at connecte til din universelle guidens

★ Mestring af den emotionelle skala, hvor du heler alle lavtvibrerende følelser og løfter dig selv ind i skyhøj vibration i et indre fundament af fred, tillid, kærlighed, styrke, selvtillid, rigdom og glæde og hvor du guider og lever ud fra denne høje vibration og derfra skaber et liv du elsker

★ Vibrational Blueprinting™ hvor du lærer at skabe en arbejdstegning af dit drømmeliv og zoomer ind i hvordan din indre arbejdstegning samt vaner og hverdag skal se ud for at opnå dette

★ Skabelsesprocessen som du ikke har mødt den før – Hvor du mestrer den indre verden og derfra skaber en ydre verden som du ønsker det og heler og løfter alle dine livsområder. Ren magi!

★ Mentorrollen som Vibrational Mentor™ og hvordan du holder rummet som Mentor og viser vejen for evt. kommende klienter som Vibrational Mentor™ i dit unikke virke.

Dette er blot et lille udpluk af specifikke metoder og læringsværktøjer på Vibrationsuddannelsen.
Alle med henblik i at skabe selvindsigt til forløsning og opløftning til din sande højeste vibration og udfoldelse af dig.

Hvad lærer du på uddannelsen

På Vibrationsuddannelsen lærer du at slippe tillærte normer, historier og identitet som ikke gavner dig og som er årsagen til at du har skabt et liv som ikke er nærende for dig.

Du lærer at forstår dig selv gennem holistisk undervisning og gennem denne forståelse og selvindsigt at slippe blokeringer og finde ind til den du i sandhed er og opbygge et indre fundament som skaber rum for at åbne op for din storhed og guddommelighed.

Det er i gennem udfoldelsen af denne storhed og guddommelighed at du vil opleve at skabelsen af dit ydre liv bliver direkte en spejling af din indre sandhed og udfoldelsen af den du i sandhed er.

Vibrationsuddannelsen er derfor uddannelsen i at hele og opbygge dig og skabe et indre solidt fundament i skyhøj vibration, hvor der er rum for at åbne op for din storhed og udfoldelsen af din guddommelighed så du handler herfra og skaber et guddommeligt, højt vibrerende liv med dét du oplever som rigdom, kærlighed og udfoldelse af det højeste for dig.

Du lærer at hele alle dine livsområder som familie, relationer, parforhold, økonomi/penge, karriere og livsvej og krop/helbred og du lærer at hjælpe andre med at kunne hele og opløfte sig og sit liv – præcis som du gør under uddannelsen.

Hvem er uddannelsen for

Vibrationsuddannelsen er for dig som er interesseret i og nysgerrig på at åbne op for heling og opbyggelse af dig.

Det kan være at du allerede er i kontakt med din spiritualitet, men hænger fast i forskelige blokeringer som forhindrer dig i at udfolde dig.

Det kan være at du endnu ikke har åbnet op for en oplevelse af din spiritualitet, men du er nysgerrig på at åbne op for den verden i et trygt rum på uddannelsen.

Uddannelsen er også for dig som psykologisk er nysgerrig på dig selv og ønsker at skabe selvindsigt og forståelse for dig selv samt heling og opbygning af dig, hvor du kan opleve dig udfordret og blokeret mentalt, følelsesmæssigt og psykisk fra at hvile i værdi-følelse, kærlighed og selvtillid til dig selv, andre og verden.

Du oplever muligvis drama i dine relationer, mangel på kærlighed og penge og oplever at du ikke rigtig bryder igennem i dit privat liv og din forretning som selvstændig.

Du prøver muligvis at passe ind i normalen men går på kompromis med din sandhed og dermed mister du din magi og kærlighed og værdi-følelsen samt oplever at livet er en sur pligt.

Du har måske taget terapeutiske uddannelser for at forstå dig selv, men synes ikke helt at du er landet og mærker at Vibrationsuddannelsen kan give dig de svar og den endelige heling og opbygning du ønsker.

Du interesserer dig muligvis for manifestations- og energiarbejde eller er begyndt at åbne op for at der er en verden ud over den rationelle synlige verden, men du oplever at du ikke forstår eller mestrer dette arbejde. Du prøver muligvis at forcere, kæmpe og presse dig til at skabe resultater ved at være positiv, taknemmelig og i en høj vibration, men du formår ikke at mestre dette, du bliver ved med at sabotere dig selv eller prøver at “fake it till you make it” uden andre resultater at du er den eneste der ikke forstår det eller kan knække koden.

Vibrationsuddannelsen er for dig som genkender dig i ovenstående og som føler dig kaldet til at tage en unik og enestående grunduddannelse i at mestre heling- og opbygningsarbejdet af dit indre fundament og gennem denne høje vibration udfolde din storhed og guddommelighed ved at åbne for din spirituelle guidens.

Uddannelsen er også for dig som ønsker at åbne op for din storhed og skabe et unikt liv ved at træde nye veje og hvor du opbygger et ydre liv baseret på dine kerneværdier, din indre sandhed og guidens og som med garanti er unik og storslået.

Hvordan kan du bruge uddannelsen

Efter endt uddannelse bærer du titlen
Vibrational Mentor™ m/ Speciale i Vibrationsskifte & Transformation til Skyhøj Vibration

Som uddannet på Vibrationsuddannelsen lærer du gennem unik holistisk undervisning at forløse mentale og psykologiske tematikker og skabe connection til din sandhed og løfte dig selv op i skyhøj vibration.

Du lærer at skabe erkendelse på dine tematikker som blokerer for at udfolde den du i sandhed er, at skabe accept af hele dig og dermed skabe forståelse og kærlighed til dig selv, så du rummer og elsker dig for alt dét du er.

Uddannelsen kan derfor tages til din personlige transformation for at skabe et personligt energiskifte for dig og dit liv.

Ønsker du at hjælpe andre med en lignende transformation kan du benytte din uddannelse til at starte selvstændigt som Vibrational Mentor™ og undervise andre til at skabe Personligt Energiskifte & Transformation til Skyhøj Vibration gennem uddannelsens undervisning.

Hvis du allerede er selvstændig kan du bruge uddannelse til at opnå dybdetransformerende undervisning og metoder til at hjælpe dine klienter på en ny og berigende måde hvor du kan trække på unikt undervisning som du tillære dig på Vibrationsuddannelsen til Vibrational Mentor™.

Du anerkendes og undervises under uddannelsen til at skabe et indre solidt fundament hvor du træder unikt ud som dét menneske du i sandhed er og derved vil du skille dig ud på din unikke storhed og skabe dit unikke brand med det virke du ønsker at bidrage med.

Dette vil give dig mulighed for som selvstændig at skabe et gennembrud og leve godt af din forretning.


Dit Virke som Vibrational Mentor™

Som Vibrational Mentor™ bliver du undervist at afholde 1 : 1 sessioner hvor du kan guide andre til at forløse tematikker og et fundament af Ikke at være god nok, ikke at være elskelig og ønsket, at være intetværd eller mindreværd, ikke at turde shine og stå i sin power og storhed, at holde sig selv i mangel og fattigdom, at tiltrække udfordringer igen og igen og afholde sig selv fra flow og rigdom, at skabe drama i sine relationer og knokleri, stress og/eller meningsløshed og depressions- og angststilstand mv. til at vise dem hvordan dine klienter heler og opløfter sig selv gennem psykologisk selvindsigt og Helings- og Opbygningsarbejde™.

Under din uddannelse som Vibrational Mentor™ gennemgår du selv denne rejse og kan derfor hjælpe andre med at gøre det for dem.

Gennem dine egne unikke processer og selvindsigter kan du som Vibrational Mentor™ skabe din egen niche og skille dig ud, thi du taler ud fra din livserfaring og indsigter ud fra de tematikker du oplevede og som blev helt under Vibrationsuddannelsen.

De værktøjer, teorier og metoder du opnår gennem din uddannelse som Vibrational Mentor™ gør at du kan trække på flere forskellige vinkler og sammensætte dine sessioner og undervisning som du ønsker det.

Du får værktøjer fra den numerologiske verden, den psykologiske samt den universelle og som gør at du kan se og møde det hele menneske og hjælpe dem til selvindsigter på det dybeste plan og forløsning af dét der fraholder dem i at connecte med og leve fra deres egen guddommelighed af de højeste vibrationer.

Når vi mennesker lider, oplever smerte, stagnation mv. er dette et billede af at vi sidder fast i den menneskelige verden og har glemt og mistet kontaktet til vores guddommelighed.
Som Vibrational Mentor™ lærer du andre at slippe denne fastlåsning i menneskelige tematikker og lære dine klienter at leve fra sin guddommelighed og skabe et liv i flow, lethed, kærlighed, succes og rigdom udefra deres storhed og guddommelighed.

Netop fordi du selv har gået vejen på Vibrationsuddannelsen til Vibrational Mentor™ kan du efter endt uddannelsen vise og hjælpe andre med at gøre det samme.

Uddannelsens Opbygning

Vibrationsuddannelsen omfavner hele helings- og opbygningsarbejdet af dit indre fundament og tager dig gennem denne proces og rejse hjem i dig.

For at støtte din kontinuerlige heling og opbygning modtager du ugentlig undervisning alle onsdage gennem hele uddannelsesforløbet på 10 måneder.

Lydfilerne er sammensat så du oplever en heling og opbygning uge for uge som du kan omsætte direkte i din hverdag og skabe dit personlige energiskifte.

Lydfilerne består af holistisk undervisning, teorier, metoder, meditationer og øvelser som støtter dig i at skabe selvindsigt og forståelse som sætter dig fri.

Du arbejder under uddannelsen direkte med dine livsområder i din ydre verden gennem helingen og opbygningen af din indre verden.

Udfordringer i parforhold, penge, karriere mv. er blot et direkte spejl og projektion af dine nuværende indre blokeringer og du vil gennem uddannelsesforløbet lære at forstå og forløse dine indre blokeringer og skabe en kontakt til og ren udfoldelse af den du i sandhed er i skyhøj vibration.

Hermed vil du opleve dine ydre omstændigheder forandre sig og blive harmoniske og udfoldelse sig i højeste vibration som den nye sande reflektion og afspejling af dit sande jeg.

Det er gennem denne udfoldelse at du vil opleve at alt spiller og at der skabes rigdomme, kærlighed og flow i alle livets aspekter.

Du vil opleve at du udlever dig selv med største selvfølgelighed og med lethed skaber den verden med de resultater du ønsker dig.

Det vil føles så naturligt, legende og let at du vil opleve livet som et sandt mirakel fordi du skaber guddommeligt gennem din udfoldelse af din storhed og guddommelighed.

Uddannelsens undervisning frigives onsdage i lukket undervisningsforum under hele uddannelsesforløbet pånær ferier som følger skolernes kalender.

Undervisningen kan downloades til evigt eje.

Live Call’s


For at støtte dig i dit helings- og opbygningsarbejde er det muligt at deltage på løbende sparring på Live Call’s, hvor du har mulighed for at deltage med lyd og dele den udfordring du oplever og modtage direkte sparring på denne.

Emilie Sommerhall benytter sine unikke evner til klarføling, klarsyn, psykologisk indsigt og traumeforståelse til at vise dig vejen til, hvordan du skaber den selvindsigt og forståelse som vil slippe dig fri til at skabe nyt i overensstemmelse med den du i sandhed er.

Derfor er Vibrationsuddannelsen en psykologisk helings- og opbygningsrejse samt en spirituel/universel udfoldelse af den du i sandhed er i højeste vibration.

Live Call’s afholdes here anden uger under hele uddannelsesforløbets 10 måneder med undtagelse af ferier som følger skolernes kalender.

Live Dage

Ud over den løbende Live Calls’ hver anden uge ligger der 3 Live Dage fordelt under uddannelsesforløbet.

På Live Dagene går vi i dybden med øvelser og træning af metoder som kræver fysisk praksis.

Live Dagene er desuden med til at opbygge sammenholdet og tillliden til at dele sig i den lukkede sparringsgruppe og de løbende Live Call’s under uddannelsen, så der skabes tryghed og samhørighed.

Datoerne ligger ca. hver 3. måned og afholdes i København.

Specifik dato for de 3 Live Dage sam lokation frigives under uddannelsen.

Lukket gruppe til sparring

Som støtte tilknyttes du en lukket gruppe på Facebook til sparring, hvor du kan sparre med dine medstuderende samt med Emilie Sommerhall som sparrer på alle hverdage med undtagelse i ferier som følger skolernes kalender.

I gruppen kan du dele personlige udfordringer og modtage sparring på dette samt stille uddybende spørgsmål til undervisningen mv.

Emilie Sommerhall er aktiv i gruppen samt opfordrer dig og de andre deltagende også at være aktiv og tage lederskab og være med-sparrende.

Dette træner og udvikler din Mentorrolle som kommende uddannet Vibrational Mentor™ som du også undervises i under Vibrationsuddannelsen.

Overblik & Tilmelding

Kommende hold af Vibrationsuddannelsen starter 7. oktober 2023 – 6. september 2024.
Juli måned er ferie.

Under hele uddannelsesforløbet modtager du undervisning onsdage på nær ferie som følger skolernes kalender.

Hver anden uge på nær juli måned er det muligt at deltage på Live Call’s med garanti for sparring på en udfordring du ønsker hjælp til.
Dato for hvert Live Call frigives løbende under uddannelsen efter afholdt Live Call.

Ud over denne kontinuerlige undervisning og støtte er det muligt at deltage på 3 heldags Live dage.
Live Dagene afholdes ca. hver 3. måneder i København.
Dato samt lokation frigives under uddannelsen.

Som støtte tilknyttes du en lukket gruppe på Facebook til sparring med dine medstuderende samt med Emilie Sommerhall som sparrer alle hverdage med undtagelse af ferie som følger skolernes kalender.

Pris for uddannelsen er 37.000kr. inkl. moms
Det er muligt at dele uddannelsesprisen op i 10 nemme rater á 3.775kr. inkl. moms

Kontakt os på mail info@emiliesommerhall.dk for at tilmelde dig.