Mestre dine følelser & Mestre dit liv

Du inviteres med på en rejse ind i mestringen af dine følelser og din indre verden for at transformere dét liv du oplever lige nu at leve.

Det ydre liv er blot en direkte spejling af dit indre og når du tager ansvar for din indre verden gives du nøglen til at skabe både den indre verden samt den ydre verden du i den grad søger.

Men en ydre verden i højeste udfoldelse af kærlighed og rigdomme kan aldrig tilfredstille, hvis den indre verden ikke hviler i samme høje vibration, da der dermed ikke vil være et fundament til at modtage og anerkende denne kærlighed og rigdom.

Derfor vil dette forløb både berige dig til at udfolde den indre verden i skyhøj vibration af glæde, kærlighed, tro på dig selv og verden, stå ved den du er og hvile i din værdi samt til at mestre fundamentet for at skabe sand rigdom, thi den ydre rigdom hermed blot vil opleves som en kærlig forlængelse af den indre oplevelse du mestrer i skyhøj vibration.

Under forløbet vil du i sandhed forstå og mestre den indre verden og som transformerer dig i dit møde med verden hvor du endelig skaber de resultater og omstændigheder i dit liv som du oprigtigt ønsker.

Du vil opleve at hele alle dine relationer, dine pengetematikker, stagnation, tvivl og meningsløshed i dit karriereliv og alle tematikker forsvinder i dit liv, når du mestrer din indre verden, thi du møder verden i nyt lys.

Praksis

Forløbet er en hyldest til at det i denne måned er 15 år siden at jeg selv lavede det personlige energiskifte som jeg har undervist i lige siden.

Skiftet fra EGO til SJÆL..

Fra offer til ANSVAR..

Fra low vibe til SKYHØJ VIBRATION!

Og dette skifte inviterer jeg dig med på ved at give dig mulighed for at deltage på mit 3 mdr. forløb “Mestre dine følelser & Mestre dit liv”.


Netop for at give dig mulighed for den mest berigende rejse med mulighed for al den støtte og guidning som du måtte have brug for under forløbet, har jeg valgt at dedikere mig til dette forløb sommeren igennem og sikre mig at du som deltager har mulighed for at modtage den mest berigende støtte under forløbet ved at jeg løbende er aktiv i den tilknyttede gruppe på Facebook ved at bidrage med øvelser og meditationer med formål at støtte dig til at mestre forløbet i eget liv.

Ud over denne aktive gruppe har jeg valgt at holde løbende Live Call’s med hensigt at vejlede og lyse vejen for dig igennem de tematikker du oplever i dit liv.

Som BONUS tilbyder jeg jer alle at deltage på en Live dag som afholdes sidst i august i KBH og som er helt gratis for dig på forløbet.

Forløbet er skudt igang og strækker sig over sommeren til og med 23. august

Så snart du tilmelder dig modtager du en velkomstmail med link til forløbet som ligger klar til dig.
Du kan nu lytte og arbejde med forløbet i dit eget tempo og jeg garanterer dig at du vil opleve en dyb transformation blot ved at lytte samt ved at opleve at kunne integrere undervisningen direkte i din hverdag.

I velkomstmailen modtager du desuden link til den aktive gruppe, hvor al kommunikation foregår.

I gruppen deler jeg datoerne for de løbende Live Call’s og link hertil samt dato for BONUS Live dag i København bliver også frigivet i gruppen.

Jeg kommer løbende på i gruppen og deler EKSTRA bonus undervisning live og giver personlig coaching & mentoring

På forløbet modtager du

♡ Forløbet “Mestre dine følelser & Mestre dit liv”

♡ Bonus lydfiler & meditationer

♡ Coaching & mentoring i den aktive gruppe

♡ Ekstra Live undervisning i den aktive gruppe

♡ Mulighed for deltage på Live Call’s ca. hver 2. uge

♡ Mulighed for at deltage på BONUS Live dag i København

♡ Tilmelding til dette unikke forløb sker til en symbolsk pris

♡ Guidning & Støtte i over 3 måneder med højeste bidrag

Start & Tilmelding

Jo hurtigere du er tilmeldt jo hurtigere kommer du igang med kurset og den unikke guidning du har mulighed for at modtage hele sommeren igennem med mulighed for at deltage på de løbende Live Call’s med sparring samt personlig coaching & mentoring i den aktive gruppe.

Tilmelding til denne symbolske mulighed er åben lidt endnu.

Kurset slutter 23. august i den aktive gruppe og hvor du i løbet af slut juli/start august modtager dato og lokation for BONUS Live dag i KBH og som ligger slut i august.

Når du følger forløbet har du mulighed for at transformere din indre verden fuldstændig i skyhøj vibration og træde ud som den du i sandhed er som et helt menneske i højeste vibration.

Der vil under forløbet frem til og med 23. august være en masse ekstra bonus’er og undervisningen vil derfor omfavne en rejse for dig i vibrations- & manifestationsarbejde.

Dette er mit bidrag til dig i kærlighed til dig & verden,
Jeg glæder mig til at se dig, der føler dig kaldet til denne rejse


Du er hjerteligt velkommen på forløbet ved at tilmelde dig her

Obs. Når du tilmelder dig så husk at tilmelde dig med den mail som du ønsker at modtage velkomstmailen til.